Лечебен масаж с кал и минерални соли от Мъртво море

kal Лечебен масаж с кал и минерални соли от Мъртво мореМъртво море (Морето на живота) е уникално с високата си концентрация на минерални вещества. Нещо повече, то е единствената водна площ в света, която съдържа достатъчно високи концентрации на благотворни минерали.
Минералната кал съдържа всички здравословни соли и минерали от Мъртво море, заедно с органични материали.
Лечебната кал и нейните микроелементи проникват през кожата и способстват за ускоряването на кръвообращението, усилват обменните процеси и подпомагат елиминирането на токсините от организма. Същевременно с това се абсорбират биологично активни вещества и минерали, благодарение на което тялото се снабдява с необходимите му елементи, а мускулатурата и органите релаксират и регенерират. При така активираният метаболизъм организмът се възстановява по-бързо, имунната система укрепва и се балансират всички жизнени процеси.
Калолечението се използва за профилактика и лечение на различни заболявания, както и за подмладяване и детоксикация. Калта оказва цялостно благотворно въздействие върху функциите на всички органи и системи на организма.

40 мин. – 60 лв.