Масаж „Събуди имунната система“

2 Масаж Събуди имунната системаГрипният вирус се предава по въздушно-капков път при говорене, кихане или кашляне. За да се предпазим от него наред с класическите мерки за засилване на имунитета, като здравословен хранителен и двигателен режим, спазване на добра лична хигиена, можем да си помогнем и с някои средства от традиционната медицина.
Редица научни изследвания доказват антивирусното, експекторалното, антибактериалното и имуностимулиращото действие на етеричните масла. Те могат успешно да заместят класическите антивирусни средства.
Масажът „Събуди имунната система“ е специална комбинация от етерични масла и сусамово масло за стимулиране и засилване на имунната система.
Сусамовото масло се използва от хилядолетия за козметични и медицински цели. Препоръчва се за укрепване на организма, както и при депресии и умора. При висока температура спомага за снижаването й. Прониква дълбоко в клетките на кожата и помага да се отделят вредните отпадни вещества. Богато е на лецитин и има силно изразено защитно действие върху сърдечносъдовата и нервната система.
Ароматната комбинация „Събуди имунната система“ стимулира естествените защитни сили на организма, пречиства въздуха и предпазва от типичните зимни заболявания.

40 мин. (гръб) – 65 лв.

60 мин. (цяло тяло) – 80 лв.