SPA терапия „За Нея с Много Любов“

for her 300x260 SPA терапия За Нея с Много ЛюбовТерапията включва:  Аромамасаж на гръб, аромамасаж на лице и масаж на стъпалата с етерични масла.

Аромамасаж на гръб:

Свойствата на етеричните масла са известни от хилядолетия. Те са намирали приложение в лечението на някои заболявания от древни времена до наши дни.
Ароматерапията е вид мануален масаж, при който комбинация от релаксиращи масажни похвати се прилагат със специфично масажно масло от етерични и базови масла в зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди на всеки клиент. Тиха релаксираща музика и приятна обстановка допълват благотворното действие на етеричните масла.

Чрез ароматерапията вие възстановявате своето душевно спокойствие, комфорт и жизненост. Терапията намалява вредното въздействие от ежедневния стрес, на който сме подложени, повишава енергийния потенциал и доброто самочувствие!

Аромамасаж на лице:

Козметичен масаж на лицето с етерични масла и похвати от Ароматерапията. Масажът подобрява еластичността на кожата и предотвратява преждевременното й стареене. Изключително добра профилактика срещу появата на бръчки и торбички.

Този масаж Ви подмладява и Ви кара да се чувствате красиви и желани

Масаж на стъпалата:

Заболяванията на вътрешните органи и системи дават рефлекторно отражение върху ходилата на човек. Всеки орган, жлеза или част от тялото имат свои рефлекторни точки на ходилото. Когато се открие болезнена рефлекторна точка това означава, че има нарушение в енергийния поток на тялото и води до увреждане на всички структури на съответната рефлекторна точка.

Релаксацията и обезболяването са основните ефекти на Зонотерапията. Общото въздействие върху организма се изразява в подобряване на обменните процеси, възстановяване на енергийните канали и елиминиране на редица токсични продукти. Зонотерапията се прилага при заболявания на вътрешните органи и опорно-двигателния апарат, при главоболие, болки в стомаха, болки в мускулите, в областта на гърба и др.

Това е една изключителна отпускаща SPA терапия, при която са комбинирани три релаксиращи масажа. Терапията се извършва при релаксираща музика и ароматни свещи.

90 мин. – 115 лв.